Inschrijfformulier Gratis Proeflessen

Hallo en leuk dat je geinteresseert bent om gratis proeflessen te komen volgen, je bent van harte welkom!

Voordat je kunt beginnen hebben we eerste een aantal gegevens van je nodig. Uiteraard gaan we zorgvuldig en professioneel om met jouw gegevens en deze zullen alleen voor administratieve doeleinden binnen onze eigen club worden gebruikt!

LET OP: inschrijving vanaf 12 jaar!!

Het is niet altijd mogelijk om op de gewenste datum te beginnen met schieten. We nemen contact met je op voor een definitieve datum!

Aanmeldingsformulier Proeflessen Boogschieten
* Verplicht veld

NB:
Na inlevering van het volledig ingevulde formulier, ontvang je per e-mail de statuten, huishoudelijk reglement, baanreglement en de basisinformatie over de schiettechniek.

Het lidmaatschap gaat, zonder tegenbericht na de proefperiode van 4 weken, automatisch in en dan ben je vanaf dat moment lid en contributieplichtig (zie informatiebrief als bijlage). De afdracht van de contributie van de vereniging en de Noord Nederlandse Handboog Federatie (NNHF) geschiedt bij voorkeur door automatische afschrijving cq incasso.

Handboogschietvereniging Agilaz, Vestigingsplaats: Molenweg 4a 7936 PB Tiendeveen, Inschrijving Handelsregister KvK onder nr. 64764877. Bankrekeningnummer: NL04 SNSB 0928 1558 38. De vereniging is aangesloten bij de Noord Nederlandse Handboog Federatie (NNHF)

Ik verklaar hierbij akkoord te gaan met de voorwaarden: