Club kleding

Wil jij ook graag zo’n mooie officieel Agilaz  club shirt (of andere stoere kleding), dan kan je hieronder bekijken wat er allemaal te bestellen valt.

We hebben een aantal pas-voorbeelden  van een aantal kleding stukken in de kast liggen dus als je niet zeker weet welke maat je moet bestellen vraag dan even een bestuurslid dan kan je de kleding van te voren even passen en de juiste maat selecteren.

De Prijslijst zit helemaal achterin de Catalogus! 

let op: Genoemde prijzen in de prijslijst zijn exclusief bedrukking en btw! Prijzen van bedrukking staan op de prijslijst!

Weet je al welke maat  je wilt bestellen, vul dan onderstaand Bestel Formulier in en we nemen zsm contact met je op!

ps: Je kan alle kleuren bestellen zolang het maar Agilaz OCEAANBLAUW is:-)

PrinterEssentialsBenelux2020

 

In de bovenstaande brochure zie onder het plaatje van de kleding een dik gedrukte artikelnaam + nummer staan. Dit is het model van het kledingstuk. Kijk dan op de Prijslijst en noteer:  “Model Name” + Model nr & Color nr (dit is altijd -632), en  en deze moet je dus op het formulier invullen.

Let op: de meeste kleding voor mannen en vrouwen zijn verschillend en dit zie je in de naam! Een voorbeeld: Een polo shirt voor mannen is “Surf Strech 2265020-632”  voor de dames is dit “Surf Strech Lady 2265021-632“. Let dus op dat je de juiste “Model Name” + Model nr & Color nr”

Maten voor voor mannen lopen van XS – 5XL. Voor vrouwelijke kleding stukken van XS-XXL. Heb je als dame een grotere maat nodig kan je de mannelijke variant kiezen. 

Wil je meerdere kledingstukken bestellen dan kan je bij “opmerkingen” de overige bestellingen plaatsen met duidelijk “Model Name” + Model nr & Color nr”!

Let op: Wij zijn genoodzaakt om een minimaal aantal te hebben voordat we kunnen bestellen!! Nadat je de bestelling hebt geplaatst nemen we nog even contact met je op voordat we de definitieve bestelling plaatsen. We kunnen dan ook een indicatie geven wanneer de bestelling gereed is! Nadat je van ons bericht hebt gekregen dat de bestelling is geplaatst kan er niet meer gewijzigd of geannuleerd worden! Betaling geschiedt per bank of contant bij aflevering op de club.